woman Zoon, Aaltje X Jan Smit
man Zoon, Aart X Jacoba Pampus* ‎± 1826* Laren (nh)† ‎23 jan 1875† Hilversum
man Zoon, Gerrit Pietersz X Geertje Evertse van den Berg* ‎± 1760
woman Zoon, Gertrudis X Johannes Matthias Bruggemeijer
woman Zoon, Klaasje X Hendrik Brouwer* ‎± 1786† ‎21 apr 1847† Laren (nh)
woman Zoon, Maria "Marretje" X Gerardus "Gerrit" Jansen* ‎9 sep 1807* Laren (nh)† ‎12 okt 1881† Laren (nh)
woman Zoon, Maria Cornelia X Willem Tromp* ‎25 mrt 1881* Heiloo
man Zoon, Teunis Tijmes X Klasie Pieters Prijkel* ‎± 1769* Laren (nh)† ‎1 sep 1829† Laren (nh)
woman Zoon, Teuntje Pieters X Willem Klaarenbeek* ‎± 1781* Laren (nh)† ‎21 aug 1849† Bussum
woman Zoon, Willempje 1e X Tijmen Majoor, 2e X Richardus van Eijden* ‎± 1791† ‎28 apr 1872† Bussum