woman Zomeren, Aaltje van * ‎5 feb 1789* Baarn
man Zomeren, Geurt van X Jacoba "Japikje" Langerhorst* ‎± 1757* Voorthuizen
woman Zomeren, Hendrika "Hijntje" van * ‎25 apr 1787* Baarn
woman Zomeren, Janna Alida van X Jan de Bruijn* ‎± 1808* Wageningen† ‎19 dec 1847† Maartensdijk
woman Zomeren, Jannetje van X Jacob van Kooij
man Zomeren, Johannes van X Johanna Maria van der Zon* ‎28 okt 1874* Haarlem† ‎5 jul 1947† Laren (nh)
man Zomeren, Johannes Wilhelmus van )( Geertruida van Breemen* ‎4 sep 1899* Watergraafsmeer† ‎25 nov 1951† Hilversum
woman Zomeren, Maria van X Theodorus Johannes Dijs* ‎± 1795* Baarn† ‎18 mei 1855† Baarn