woman Zieltjens, Anthonia X Everhardus Mollevanger* ‎12 apr 1889* Soest
woman Zieltjens, Christina X Johannes van Lint* ‎± 1839* Hilversum† ‎14 aug 1867† Soest
man Zieltjens, Gijsbertus * ‎± 1843* Hilversum† ‎30 jun 1868† De bilt
man Zieltjens, Hendrik * ‎± 1841† ‎4 mei 1922† Tull en 't Waal
woman Zieltjens, Jansje X Ludgerus Gerardus Boverman* ‎± 1859* Hilversum† ‎8 jan 1886† Hilversum
man Zieltjens, Teunis X Jansje Korrel* ‎± 1815* Hilversum† ‎17 feb 1897† Hilversum
man Zieltjens, Wouter * ‎10 okt 1885* Soest† ‎3 jan 1886† Soest