woman Zeijst, Evertje van * ‎5 mrt 1801* Baarn[] ‎18 sep 1806[] Soest
man Zeijst, Gerrit van 1e X Adriana van Leersum, 2e X Catharina Pieterse Tesselhof† ‎voor 1813
woman Zeijst, Hendrica van X Roelof van Slegtenhorst* ‎3 jan 1830* Baarn† ‎25 mrt 1907† Baarn
man Zeijst, Hendrik van X Jannetje Roodhart* ‎± 1805* Baarn
man Zeijst, Jan van X Hendrikje Grootveld
woman Zeijst, Kaatje van * ‎± 1818† ‎4 mei 1819† Soest
woman Zeijst, Reinira "Roelofje" Gerritse van 1e & N.N., 2e X Petrus Janse "Pieter" Frenger* ‎21 mrt 1796* Baarn† ‎12 mrt 1850† Soest
woman Zeijst, Wijmpje van X Gerrit Koenen
man Zeijst, Zelf van X Jannetje Joosten* ‎± 1773† ‎8 jun 1841† Baarn