woman Zeegers, Anna Elisabeth X Evert de Vlugt* ‎± 1839* Amsterdam
woman Zeegers, Geertrui X Steven Rosier* ‎± 1800† ‎21 mrt 1844† Amersfoort
woman Zeegers, Grietje X Dirk Jansen Bockers* ‎± 1750
man Zeegers, Martinus X Elisabeth de Kruijf* ‎± 1750
woman Zeegers, Petronella Johanna Geertruida 1e X Cornelis Gerardus Schreuder, 2e X Wilhelmus Cornelis Bartholomeus Wijne* ‎10 mei 1869* Delft† ‎6 dec 1948† Den Haag
man Zeegers, Petrus X Jannetje van Breemen* ‎7 apr 1835* Laren (nh)† ‎28 mrt 1913† Laren (nh)
man Zeegers, Pieter X Neeltje Luurman* ‎± 1776* Utrecht† ‎28 apr 1851† Laren (nh)