man‎Antonius "Toon" van Eijden‏‎, zoon van Richardus "Reier" van Eijden en Johanna van den Hengel‏.
Geboren ‎8 nov 1903 Hamersveld, overleden ‎14 dec 1997 Hoogland‎, leeftijd 94 jaar, begraven ‎18 dec 1997 Hooglanderveen
Bron: bidprentje
Geboorte: akte 70

Gehuwd ‎10 mei 1928 Leusden, leeftijd 24 jaar (61 jaar gehuwd) met:

womanArnolda Antonia "Daatje" van den Hengel‏, leeftijd bij huwelijk 20 jaar, dochter van Hermanus "Manus" van den Hengel en Wilhelmina Geertruida van Dijk‏.
Geboren ‎28 jul 1907 Hamersveld, overleden ‎22 aug 1989 Hooglanderveen‎, leeftijd 82 jaar, begraven ‎26 aug 1989 Hooglanderveen
Geboorte: akte 57 Leusden.
Overlijden: bidprentje.
Voor haar huwelijk was zij pastoorsmeid bij pastoor Brennikmeijer te Hooglanderveen.
Zij was pas twintig maar had al verkering met Toon van Eijden, de familie besloot dat zij op de Margarethahoeve konden gaan boeren.
De meeste informatie betreffende de Margarethahoeve is ontleend aan het artikel "Priester René van Eijden", geschreven door zwager Jaap Voorburg en gepubliceerd in de Bewaarsman december 2006.
1)

Huwelijk: akte 5

Kinderen:

1.
man‎René van Eijden‏‎
Geboren ‎26 feb 1929 Hoogland, overleden ‎13 okt 1995‎, leeftijd 66 jaar, begraven ‎Dalfsen
De meeste informatie betreffende hem is ontleend aan het artikel "Priester René van Eijden", geschreven door zwager Jaap Voorburg en gepubliceerd in de Bewaarsman december 2006.

2.

3.